(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Sojové maso na smetaně s rýží
Potřebné ingredience
1 balíček sojových kostek 1 kostka masoxu sojová omáčka grilovací koření 2 stroužky česneku smetana na vaření hořčice niva chili omáčka červené fazole ve slaném nálevu rýže sůl olej
Postup přípravy
1. Den předem si připravíme sojové maso do marinády:
Maso uvaříme dle návodu ve vodě, do které přidáme masox, trochu sojové omáčky, pepř.. V misce si připravíme marinádu: 3 lžíce oleje, sojová omáčka, chili omáčka, prolisovaný česnek, pepř, grilovací koření a asi 2 lžíce hořčice plnotučné. Do této marinády přendáme uvařené maso a promícháme. Dáme uležet do lednice.
2. Druhý den si osmazíme na pánvi cibulku, poté přidáme maso a osmažíme, přidáme fazole bez nálevu a prohřejeme, poté přilejeme smetanu a vše promícháme, přidáme nastouhanou nivu a počkáme až se rozpustí.
3. podáváme s rýží a zeleninovou oblohou.
Maso uvaříme dle návodu ve vodě, do které přidáme masox, trochu sojové omáčky, pepř.. V misce si připravíme marinádu: 3 lžíce oleje, sojová omáčka, chili omáčka, prolisovaný česnek, pepř, grilovací koření a asi 2 lžíce hořčice plnotučné. Do této marinády přendáme uvařené maso a promícháme. Dáme uležet do lednice.
2. Druhý den si osmazíme na pánvi cibulku, poté přidáme maso a osmažíme, přidáme fazole bez nálevu a prohřejeme, poté přilejeme smetanu a vše promícháme, přidáme nastouhanou nivu a počkáme až se rozpustí.
3. podáváme s rýží a zeleninovou oblohou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marky18
(upraveno)
11. 5. 2013, 2:38
Díky za tip
petronela
(upraveno)
3. 6. 2010, 10:11
vynikajíci recept ..jen sem si ho trošku upravila,místo fazolí jsem si dala žampióny .....můžu jen doporučit